Onze diensten

Op deze pagina staan al onze diensten en voorbeelden van projecten die wij hebben uitgevoerd. Mocht u vragen hebben over onze diensten of afgeronde projecten, neem gerust contact met ons op.

De aanleg van beschoeiing zorgt voor een stevige waterkant bij sloten en vijvers, maar kunnen ook gebruikt worden als grondkering om niveaus in uw tuin aan te brengen. De beschoeiingen die wij plaatsen bestaan uit palen met daar tegenaan een beschoeiingsschot bevestigd. Wij plaatsen zowel houten als kunststof beschoeiingen.
De beschoeiingen die wij plaatsen zijn op maat gemaakt, op basis van uw wensen en situatie, natuurlijk zullen wij u ten alle tijde het juiste advies geven.

Vlonders en steigers die wij aanleggen kunnen op verschillende plaasten in de tuin voorkomen. In veel gevallen functioneren vlonders en steigers vaak bij de waterkant als een terras of als aanlegplaats. Het is natuurlijk ook mogelijk om de vlonders en steigers aan uw huis of in de tuin te plaatsen. 
Bij de aanleg van een vlonder en steiger maken wij voornamelijk gebruik van hardhout of kunststof.

Wij leggen graag voor u een tuin aan die voldoet aan uw wensen, wij zullen u altijd een passend advies geven. Bij de aanleg van uw nieuwe tuin ontzorgen wij u met de volgende werkzaamheden:
- Aanleg van het grondwerk en bestratingen;
- Advies en realisatie van beplantingen; 
- Aanleg van gras of kunstgras;
- Bouwen van een tuinhuis en/of veranda;
- Aanleggen van een terras;
- Aanleggen van grondkeringen, vijvers en vlonders

Ook bestraten is een van onze belangrijkere werkzaamheden. Graag kijken wij samen met u wat de wensen en eisen zijn op gebied van de bestrating. Wij denken mee over het materiaal wat er geschikt is voor uw project en denken mee in het ontwerp.

Wij helpen u graag met het bestraten of herbestraten van:
- Tuinen;
- Opritten;
- Parkeerplaatsen;
- Stoepen;
- Terrassen;

Wij ontzorgen u graag ook op het gebied van onderhoud, samen met u kijken wij naar een passend voorstel voor eenmalig of periodiek onderhoud.

Naast de bovenstaande werkzaamheden, voeren wij onderstaande werkzaamheden uit:
- Erfafscheidingen;
- Schuttingen;
- Hekwerk;
- Bruggen;

Adres

de Hild 56
3471 EZ  Kamerik

Telefoon

06-12462667